dilluns, 19 de març del 2012

Cursa de bombers de Lleida 2012 i Duatló de carretera de Sant Joan de les Abadesses

Ahir, diumenge dia 18 de Març del 2012, els membres del Club Triatló Inef Lleida Joel Farra, David Sintes i Marc Garcia van participar en la famosa i popular cursa de bombers de Lleida.

Els tres triatletes van patir de valent, tot i que era una cursa de preparació cara als pròxims duatlons i triatlons de la temporada. No obstant, els tres van treure molt bones marques personals i van quedar d'allò més satisfets.

Els seus temps van ser:
David Sintes amb un temps de 37:39 minuts i a la posició 58.
Joel Farra amb un temps de 37:13 minuts i a la posició 39.
Marc Garcia amb un temps de 37:07 minuts i a la posició 35 d'un total de 2.096 participants.





D'altra banda, Martí Lazaro va participar al duatló de carretera de Sant Joan de les Abadesses que es va dur a terme a la comarca del Ripollès.

Després d'efectuar els 10km corrent, els 40km amb bicicleta i els 5 km corrent amb un gran desnivell en els tres circuits, el triatleta del Club Inef Lleida va trevessar la línia de meta amb un temps total de 2:07:22 minuts a la posició número 6 de la general i en la primera posció de la seva categoria.





1 comentari:

  1. Molt bé pels nostres "professionals" entre el minut 37 i 38, grans temps. Els "amateurs" de Run&Fitness sobre els 44-48 minuts, tots fent salut i esport. Martí primer de la categoria!!!, pasa pel Club que tindrás un premi

    ResponElimina