diumenge, 17 de juny del 2012

6è Triatló Internacional de Balaguer, Cursa dels Templers i Cicloturista Irati X Trem

6è Triatló Internacional de Balaguer

Joel Farrà, JaumeGarcia i Martí Lazaro, components de l’equip de triatló del Club INEF Lleida, van participar en la sisena edició del Triatló Internacional de Balaguer. Aquest constava de 1.900 metres de natació, 93 amb bici de carretera i 21 de carrera a peu. Tot i les altes temperatures que es van registrar durant tota la prova, els tres triatletes van aconseguir travessar la línia de meta.
  • Martí Lazaro en 11ena posició de la general i 1er de la categoria Sub23 amb un temps de 5:05:15 segons (27:23 / 2:58:10 / 1:30:05).
  •  Joel Farrà en la posició 70 de la general amb un temps de 6:25:42 segons (28:25 / 3:39:42 / 2:17:35).
  •  Jaume Garcia en la posició 33 de la categoria Veterà amb un temps de 6:50:00 segons (33:57 / 3:54:49 / 2:30:33)

Cicloturista Irati X Trem
D'altra banda, aquest dissabte Damià Vericat i els seus germans van participar a la cicloturista Irati X Trem, que es disputava a Navarra i constava de 140 km amb 3.500 metres de desnivell aproximadament. Damià va acabar superant tots els ports i creuant la línia de meta!

Cursa dels Templers de Lleida
A més a més, Robert Sopena i Lluís Miquel Pla han participat a la Cursa dels Templers de Lleida, on hi havien inscrits més de 1.500 participants. Tot i la molta calor que feia durant tota la cursa, els dos components de l'equip han arribat a meta amb els seguents temps:
  • Robert Sopena en la posició 154 amb un temps de 42:02.
  • Lluis Miquel Pla en la posició 146 amb un temps de 41:56.